Fietstochten Groene Hart

ontspannen
gezellig
duurzaam

Extra's voor een leuk dagje uit

Maak van je fietstocht een echt dagje uit. Doe er een leuke acitviteit bij zoals een boottochtje of een creatieve workshop. Kies voor een 'hapje en een drankje' onderweg of na afloop. Bijvoorbeeld:

  • picknick met tapas en een koel wit wijntje 
  • high tea
  • high wine of high beer
  • private dining

Op deze pagina vind je een paar suggesties maar er is veel meer mogelijk. Een museum-bezoek, een rondvaart. Kortom, we leveren maatwerk om je perfecte dagje uit te organiseren. 

Dus: boek je fietstocht en geef aan hoe je je dag wil aankleden. We denken graag met je mee om er een echt dagje uit van te maken.

Goed om te weten

Het kan zijn dat er voor sommige activiteiten extra voorwaarden gelden. Denk aan reservering, openingstijden of dat een activiteit alleen mogelijk is tot of vanaf een aantal personen. 

Lekker genieten

Fietsen is leuk. Vooral als je stops maakt waar je lekker kunt genieten van een hapje en een drankje. Van thee met iets lekkers in een theetuin, tot een kaasproeverij of een typisch Hollandse biitergarnituur. Of wat dacht je er van om van gerechtje naar gerechtje te fietsen? We denken graag met je mee. 

Fiets of e-bike huren

Huur een comfortabele fiets of probeer een e-bike *. De e-bikes zijn er alleen in de dames-uitvoering. Maar daar mag je als man natuurlijk best op fietsen.

* Huur van e-bike niet mogelijk op zondagen.

 

Private dining

Je fietstocht in stijl afsluiten? Kies dan eens voor private dining bij Gouwe Stek. In alle rust en privacy genieten van een aangeklede borrel tot 5-gangen diner. Jouw wensen staan centraal.

Bezoek een molen

We fietsen in het land van de molens. Dankzij deze molens hebben we droge voeten. Een aantal molens zijn open voor bezichtiging. Meestal op zaterdagen en op afspraak. De molenaars vertellen je graag van alles over 'hun' molen.

 

Kaasboerderij

Wie Gouda zegt, zegt kaas. Op bijjna alle tochten rijden we wel langs of in de buurt van een kaasboerderij waar je een rondleiding kunt krijgen. Kijk hoe de kaas nog op ambachtelijke wijze wordt gemaakt en proef vooral. Je kunt de kaas die het lekkerst vindt natuurlijk ook kopen. Houd er rekening mee dat op zondagen geen rondleidingen worden gegeven. 

Boottocht

Ontdek de Reeuwijkse Plassen vanaf het water. Helemaal leuk als je er eerst langs hebt gefietst. Vanaf het water ziet het er weer heel anders uit. Laat je lekker rondvaren! En helemaal leuk, neem een picknick mee. 

Op de boot kunnen max. 4 volwassenen mee. De kosten bedragen 60,-. Je bent ongeveer 2 tot 2,5 uur onderweg. 

Lunch

Van een twaalfuurtje tot een culinaire twee-, of drie-gangen lunch. Geef aan wat je wensen zijn en we kijken wat er op je fietstocht mogelijk is.

Picknick

Een lunchpicknick of heerlijke wraps met een fruitsalade. Of in het veld genieten van lekkere hapjes en een koel wit wijntje. Wat is er leuker dan een picknick tijdens of aan het eind van je fietstocht? Het enige dat je hoeft te doen is aan te geven waar jullie zin in hebben. Wij maken het in orde.