Fietstochten Groene Hart

ontspannen
gezellig
duurzaam
corona-proof

Fietsen met schrijvers 17 september 2022

In samenwerking met Hanny Schoonderwoerd, schrijfcoach van Mijn verhaal in klare taal, organiseren we een bijzondere fietstocht voor iedereen die plezier beleeft aan schrijven. Kom achter je laptop vandaan en spring met ons op de fiets. Op zoek naar verhalen!

We beginnen natuurlijk met een lekkere koffiie of thee. Je maakt kennis met de andere deelnemers en ontvangt je schrijfspullen voor onderweg. Eenmaal op de fiets rijden we langs slootjes, plassen en rivieren. Doen we dorpjes en stadjes aan en peddelen we tussen weilanden door. De gids vertelt van alles over de omgeving.

Onderweg en op verschillende locaties krijg je schrijfopdrachten. Al je indrukken kun je daarin kwijt.
We beschrijven de plekken, we zetten onze zintuigen in, richten ons op personages - ooit wel eens een verhaal over een koe geschreven? - en vangen dialogen.

We stoppen niet alleen om te schrijven, maar ook om te eten en drinken. Het is vakantie, dus verwacht een compleet dagje uit, met uitgebreide lunch en tussendoortjes!

Na deze dag is je schrijfvaardigheid met sprongen vooruit gegaan. Heb je jezelf verbaasd over wat je in je mars hebt. En bruis je van de inspiratie. Maar bovenal heb je een topdag gehad. Toe aan wat beweging? Voor jezelf en/of je verhaal? Boek een dag ‘fietsen met schrijvers’. In de vakantieperiode elke week! 

Boek nu
Praktische info

Datum: za 17 september
Tijd
: 10.00 verzamelen en koffie
Vertrek: 10.30 
Duur: 5,5 - 6 uur

Kosten: 90,- p.p.

Verzamelpunt: 
Brasserie Copper
Markt ouda

Inclusief:

  • kofiie of thee voor vertrek
  • picknicklunch
  • tussendoortjes onderweg
  • bruisende afsluiting

Goed om te weten

  • gratis annuleren bij slecht weer
  • onderweg geven we elkaar en andere weggebruikers de ruimte