Fietstochten Groene Hart

ontspannen
gezellig
duurzaam

Meer dan fietsen

Fietsen is de ideale manier om de teamgeest weer nieuw leven in te blazen. Het 'buiten zijn' alleen al heeft een positieve werking. Het is daarom een prima basis voor een inhoudelijk programma. 

Teambuilding
Een fietstocht leent zich uitstekend om de verbinding en samenwerking van het team te versterken. Met verrassende opdrachten en oefeningen kan er een programma op maat worden gemaakt. En uiteraard zijn er ook allerlei mogelijkheden om de catering in te vullen.

Brainstormsessie
Vooraf een ontspannen rondje op de fiets met een verrassende opdracht zodat je 'fris en fruitig' op een mooie locatie met elkaar aan de slag kunt.
We denken graag met je mee om je brainstormsessie optimaal in te vullen en kunnen, als je dat wil, de sessie begeleiden. 

Filosofietsen
Een nieuwe tijd vraagt misschien ook om herijking van de kernwaardes van je organisatie. Hoe vul je als directie/management begrippen als samenwerking, verbinding en leiderschap in? Met een filosofietstocht maken we een verrassende en effectieve combinatie van ontspannen fietsen, het krijgen van inzichten aan de hand van de filosofie en het voeren van waardevolle gesprekken. Juist hierdoor bereiken we dat bijv. het vraagstuk van ethisch leiderschap meer wordt dan woorden in een mission statement.
De filosofietstocht wordt mede begeleid door filosoof en auteur Remko van Broekhoven.

Vraag offerte aan

fotocredits: iopener.io

Mijn ervaring

Mijn naam is Leo Wolff en ik ben ruim 20 jaar actief geweest op het gebied van marketing en communicatie. Van uitvoering en strategie tot (interim) management. Rode draad is altijd innovatie en verandering geweest.

Mijn manier van werken kenmerkt zich door samenwerken, verbinden en het versterken van teams. Mijn kracht is om creatief denkvermogen te koppelen aan resultaatgerichte daadkracht. 

Terug naar teamuitjes