Fietstochten Groene Hart

ontspannen
gezellig
duurzaam

Over fietstochten Groene Hart

'Ik fiets, dus ik ben' 

Voor mij is fietsen de perfecte vorm van ontspanning. Een aantal jaren geleden ben ik weer begonnen met fietsen. Niet, zoals veel van mijn leeftijdsgenoten, op een te hippe racefiets, maar met een comfortabele toerfiets. Want fietsen is voor mij ook genieten van de omgeving, afstappen om foto's te maken. En om inspiratie op te doen voor verhalen en blogs. 

Het heeft wel even geduurd voordat ik de weidsheid van de polder - en de wind tegen - ging waarderen. Ik was de omgeving van Utrecht gewend waar ik 'vroeger' vooral  over de Utrechtse Heuvelrug fietste. Toen trouwens nog wel op een racefiets.
Maar intussen kan ik met volle teugen genieten van de plassen, de rivieren, de polders, de mooie dorpjes en stadjes. En natuurlijk de leuke terrasjes. 

Elke keer als ik hier rondfiets, krijg ik een vakantiegevoel. En dat gevoel wil ik jou ook graag geven. Daarom ben ik begonnen met het organiseren van fietstochten en extraatjes om van je fietstocht een echt vakantiedagje te maken.  Omdat fietsen veel meer is dan op de pedalen trappen. 

Ik hoop dat ik je snel mag begroeten op onze fietstocht.

Leo Wolff