Fietstochten Groene Hart

ontspannen
gezellig
duurzaam

Je privacy

We nemen je privacy serieus. 

De gegevens die je achterlaat op de site worden alleen gebruikt om je een reactie te kunnen of je boeking in orde te kunnen maken. De gegevens worden niet opgeslagen of gebruikt voor andere doeleinden. Je gegevens worden alleen aan derden verstrekt als dat nodig is voor het reserveren van een 'extra'. 

Als we verplicht zijn uit hoofde van wet- of regelgeving, je persoonlijke gegevens aan derden te verstrekken, dan doen we onze uiterste best om je hierover tijdig te informeren. 

Op deze site worden geen 'track & trace"- cookies gebruikt. Je wordt dus nooit lastiggevallen met advertenties omdat je deze site hebt bezocht.

Auteursrechten

Je mag delen van tekst gebruiken zonder voorafgaande toestemming onder de voorwaarde dat je daar wel de bron (link naar deze website) bij vermeldt.

Ook de afbeeldingen vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om de afbeeldingen te downloaden, kopiëren of anderszins te gebruiken zonder dat je daar eerst toestemming voor hebt gevraagd. 

Proclaimer

Je mag er van uitgaan dat de informatie op deze site correct is. We doen ons best om de website steeds up-to-date te houden. 

Kom je iets tegen dat volgens jou niet klopt? Neem dan even contact met ons op. Dan kijken we hoe we dat kunnen verbeteren