Fietstochten Groene Hart

ontspannen
gezellig
duurzaam

Fietsen met schrijvers

In samenwerking met Hanny Schoonderwoerd, schrijfcoach van Mijn verhaal in klare taal, organiseren we een bijzondere fietstocht voor iedereen die plezier beleeft aan schrijven. Kom achter je laptop vandaan en spring met ons op de fiets. Op zoek naar verhalen!

We beginnen natuurlijk met een lekkere koffiie of thee. Je maakt kennis met de andere deelnemers en ontvangt je schrijfspullen voor onderweg. Eenmaal op de fiets rijden we langs slootjes, plassen en rivieren. Doen we dorpjes en stadjes aan en peddelen we tussen weilanden door. De gids vertelt van alles over de omgeving.

Onderweg en op verschillende locaties krijg je schrijfopdrachten. Al je indrukken kun je daarin kwijt. 
We beschrijven de plekken, we zetten onze zintuigen in, richten ons op personages - ooit wel eens een verhaal over een koe geschreven? - en vangen dialogen.

We stoppen niet alleen om te schrijven, het is een compleet dagje uit, met uitgebreide lunch en tussendoortjes!

Na deze dag is je schrijfvaardigheid met sprongen vooruit gegaan. Heb je jezelf verbaasd over wat je in je mars hebt. En bruis je van de inspiratie. Maar bovenal heb je een topdag gehad. Toe aan wat beweging? Voor jezelf en/of je verhaal? Boek een dag ‘fietsen met schrijvers’.

Reserveer nu
Praktische info

Aantal deelnemers:
Minimaal 6
Maximaal 12

Je kunt je ook individueel opgeven. Kijk in de agenda voor data.

Kosten: 95,- p.p.
(via Tikke vooraf, pin of contant bij vertrek)

Inclusief:

  • gids 
  • schrijfcoach
  • schrijfspullen
  • koffie, thee voor vertrek
  • picknicklunch
  • lekkers voor onderweg
Terug naar overzicht